sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Mun eka meemi!

Meni varmaan puoli vuotta aktiivista blogilukuaikaa ennen kuin hiffasin mistä tuossa omituisessa, silloin tällöin vastaan tulevassa meemi-sanassa on kyse. Ja toiset puoli vuotta kun joku lähetti minulle sellaisen, ja lähettäjänä vieläpä Veloena, blogi jota ensimmäisenä aloin seurata. Jee!

Katsotaanpa.

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

Perhe : Joulu ja tarinat
Ystävyys : Ei ihan vielä kotona
Rakkaus : Onnea
Minä itse : Minä luulin, osa 2
Mitä tahansa: Sähkökäyttöisen hevosen selässä

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

Haastan säännöistä poiketen kolme bloggaajaa: Hillan, Lupiinin, Sivuaskeleen.

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.

Itseeni olisin löytänyt vaikka mitä. Rakkauteenkin pari vaihtoehtoa. Ystävyys oli vaikein. Siinäpä hyvä kirjoitusaihe. Nyt ei enempää, koska elän aikaa jolloin ajatukset muhivat ja muotoutuvat mieluummin väreinä ja muotoina kuin ymmärrettävinä sanoina.

3 kommenttia:

Veloena kirjoitti...

Hip, hii ja kiitos osallistumisesta :)

(Ja mitenkään ahdistelematta - jos blogisi olisi blogilistalla, sitä olisi niin paljon helpompi seurata; itse ainakin välillä kovassa hötinässä vain unohdan, etteivät kaikki lukemani ole, ja sitten luen isoissa rökäleissä kerrallaan...)

Veloena kirjoitti...

Kiitos! Nyt huonomuistisille harakoille on pelastus-oikotie :)

lupiini kirjoitti...

Kiitos haasteesta, kuulostaa hauskalta... sitä alkaa jo unohtaa, mitä kaikkea vajaan parin vuoden aikana on kirjoittanut! Taidan tehdä tuon huomenna töissä :P